Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy maradjon puha az általam...

Hogy maradjon puha az általam sütött pizzatésztám alja?

Figyelt kérdés
Ha liszttel/olajjal szórom be a tepsit ugyanúgy megkeményedik az alja, ha semmivel akkor is. Nem hiszem, hogy túlsütném mert a teteje és a többi része tökéletes, csak az alján van egy cm-es igen ropogós rész amit utálok.

2014. dec. 9. 05:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sütőpapírt használj, és a felső rácsra tedd a tésztát. A sütőd rossz.
2014. dec. 9. 07:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig így sikerült. Hétvégén is pizzát terveztem sütni, de nem volt itthon elég fehérliszt, ezért 200gr fehér liszt és 50gr graham liszt került a tésztába, ilyen finom puha pizzát még életemben nem sütöttem.
2014. dec. 9. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Az elsőhöz csatlakozom, a sütőpapír a legjobb megoldás.

A másik hsz a tésztához tipp, de nagyon megtetszett. kipróbálom :)

2014. dec. 9. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Kipróbálom akkor sütőpapírral, remélem nem ragad rá. Kösz.
2014. dec. 11. 01:30

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!