Ti hogy csináljatok a palacsintát hogy puha maradjon és az is meg tudja enni akinek már nincs foga?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 15:53
1/7 anonim válasza:
Kizárólag tejjel kavard meg, és melegen, frissen tálald. Ilyen esetben még a vanília-krém, hasonló töltelékek is segítenek puhán tartani a tésztát.
2/7 anonim válasza:
Le kell takarni , akkor nem szárad meg. Alufoliaval, pl.
3/7 anonim válasza:
A fogatlanság nem indok, nagyapám kb. mindent meg tudott enni, pedig egy sem volt neki.
Rántott, sült dolgokat, kenyérhéjat, almát...
Amúgy takard le pl. folpack és nem fog megszikkadni.
4/7 anonim válasza:
Mi úgy szoktuk hogy egymáson vannak a palacsinták töltetlenül tálalásig (tetején is egy tányér van), így meleg és puha marad, és mindenki azt tesz bele amit akar.
5/7 Zincsenkó László válasza:
A tésztába háromnegyed rész tejhez egynegyed rész szódavíz vagy dús ásványvíz,egy kevés turmixolt banán.Lazább és finomabb lesz a palacsinta! (egy szakács)
6/7 Zincsenkó László válasza:
Ha be van töltve a palacsinta,akár hogy le van takarva megszívósodik mert a töltelék kivonja a tészta víztartalmát,ezért jó bele a szóda és a banán.
7/7 nyam-nyam válasza:
Mindegyik jó amit eddig írtak de remek az is ha a palacsintatésztába még sütés előtt egy késhegynyi szódabikarbónát,vagy sütőport teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!