Mivel érhetném el, hogy az általam sütött zsemle, kifli másnap is friss, puha legyen? Mi a titka?
Figyelt kérdés
Aznap, amikor elkészül, nagyon finom, de másnap estére már száraz.2013. nov. 16. 16:04
1/4 anonim válasza:
Keress másik receptet.
Én pont azt szeretem a saját sütésűben, hogy napokig finom.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Ne süss ki csak annyit, amennyi egyszerre elfogy, a többit fagyaszd le. Vagy susd ki mindet es ami nem fogy el azt rakd a fagyasztoba.
4/4 A kérdező kommentje:
Annyit sütök, amennyi 2 max. 3 napra elég.
A receptet kipróbálom, köszönöm.
2013. nov. 16. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!