Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mivel érhetném el, hogy az...

Mivel érhetném el, hogy az általam sütött zsemle, kifli másnap is friss, puha legyen? Mi a titka?

Figyelt kérdés
Aznap, amikor elkészül, nagyon finom, de másnap estére már száraz.

2013. nov. 16. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Keress másik receptet.

Én pont azt szeretem a saját sütésűben, hogy napokig finom.

2013. nov. 16. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Próbáld ki ezt. Nagyon finom!

első

2013. nov. 16. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne süss ki csak annyit, amennyi egyszerre elfogy, a többit fagyaszd le. Vagy susd ki mindet es ami nem fogy el azt rakd a fagyasztoba.
2013. nov. 16. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Annyit sütök, amennyi 2 max. 3 napra elég.

A receptet kipróbálom, köszönöm.

2013. nov. 16. 16:19

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!