Hogy lehet a legjobban megőrizni a kenyér frissességét, hogy másnap le legyen olyan másnapos?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 19:53
1/6 anonim válasza:
Kenyérruhában tartom egy kenyértartóban. A házilag sütött kenyér tovább friss és finomabb is.
2/6 nyikiric válasza:
Nekem mamám mikor egyedül élt vette egy kg kenyeret a hét elején. Minden nap kivett 3-4 szeletet. Ami arra a napra kellett a többit a fagyasztóban tárolta. Amikor ettem nála olyan volt mint a friss kenyér mikor kiengedett a lefagyasztott cucc.
3/6 anonim válasza:
én is mindíg lefagyasztom,ha kiolvad olyan friss mint amikor betettem!
4/6 anonim válasza:
Fagyaszd le frissen felszeletelve, így jobban elfér a mélyhűtőben, és praktikusabb is. Este kiveszel pár szeletet, beleteszed egy zacsiba, reggelre kiolvad, és olyan lesz mint a friss.
Ha gyorsan kell, akkor meg beteszed a mikróba kiolvasztó funkcióra 2,5-3 percre.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. ápr. 18. 21:48
6/6 anonim válasza:
Én csak egyszerűen a hűtőben tárolom, pár nap alatt úgy is elfogy 1 kiló kenyér. Így nem kell kiolvasztással bíbelődni, de még 4-5 nap után is puha a kenyér. Nagyobb mennyiségnél tényleg célszerű a fagyasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!