A kisboltban a kenyér 340ft kilója, s 3 napig tudjuk enni. Az Auchan kenyér viszont jóval olcsóbb, de másnap már kemény mint a kő?
Figyelt kérdés
Miért van ez?2011. dec. 31. 10:24
1/3 anonim válasza:
mert kisboltba lévő kenyér normális úton kovásszal készült.
2/3 anonim válasza:
mert liszt helyett cementet adnak hozzá
3/3 anonim válasza:
Én a kisboltos kenyérért se tenném tűzbe a kezem, de az auchanos kenyérrel meg az a gond, hogy nincs benne liszt! Illetve csak nyomokban. Adalékanyagokkal, térfogatnövelővel, 10 % liszttartalommal létrehoznak egy kenyérnek nevezett izét. Nem szabad megvenni. Otthon is meg lehet sütni a kenyeret sütőben, vagy ha valakinek erre nincs ideje, tűrhető kenyér készíthető kenyérsütő gépben is. Én többnyire ezt csinálom, és így legalább tudom, mi van benne.
Az Auchanban egyébként kizárólag egyféle jó a kenyér van, a teljesörlésű, amit eddig csak a dunakeszi üzletben láttam, és az viszont horror árban van. Nem emlékszem, pontosan mennyi, mert már régen vettem, talán fél kilós, de nem éri meg. Az minden esetre jó minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!