Wolferl kérdése:
Létezik-e arra valamilyen konyhai praktika, hogy a véletlenül csípőssé vált leves csípősségét enyhítsük?
Figyelt kérdés
Sajnos véletlenül belekerült a húslevesbe egy darab egy csípős paprikából, de a párom így nem szereti,és mielőtt új levest főznék, hátha meg lehet oldani másként is.. A túlsózott leves esetében tudom, hogy krumplit kell főzni bele, de gondolom ez itt nem megoldás.2015. júl. 21. 21:45
1/3 anonim válasza:
Tudtommal a csípősség ellen az egyetlen megoldás, a zsír de az is igazából már a szájban hat lebontja a kapszaicint, ezért kell tejet inni ha valami túlságosan csíp. Szerintem a racionális lehetőség csak a felhígítás lenne, de az meg gondolom nem jó.
2/3 anonim válasza:
A vietnami húslevesbe, a phoebe citromot tesznek, ha túl csípős. Egy kisebb adagon próbáld ki, hátha javít rajta.
3/3 anonim válasza:
Fozzel meg bele zoldbabot, rakjal hozza keves citromlevet, zoldfuszernek tarkonyt vagy kaprot es habard be tejfollel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!