Meg lehet még így is tölteni a csirkecombot vagy kifolyna a töltelék? Valami praktika? Hülye voltam.
Figyelt kérdés
Kiolvasztottam ma a csirkecombot de aztán spontán étterem jött közbe így holnap csinálom,vagyis csinálnám meg, töltött csirkecombnak, gondoltam hogy még jobban tartósítsam és ízletesebb legyen bepácoltam éjszakára, de beirdaltam a bőrét mert mindig beszoktam pácnál hogy jobban átjárja a húst a páclé..
Utána esett le hogy basszus hisz töltött csirkecomb erre most lyukas a bőre :-/
Így ki fog folyni a töltelék igaz? Ha még beleimádkozom akkor is sütésnél mi?
Most megcsináljam simán grillezett csirkecombnak bár férjem már 2 napja várja a töltött pipit, vagy valami segítséget tudtok adni hogy megmenthető?
Köszönöm!
2015. máj. 30. 21:34
1/3 anonim válasza:
Csináld keményebbre a tölteléket és akkor nem folyik majd annyira szét.
2/3 anonim válasza:
Nos, én szoktam úgy is, hogy a tölteléket félidőben teszem a tepsibe, a csirke mellé.
3/3 benboglar válasza:
Megtöltöd simán és pár szelet bacon szalonnával befeded kb. a fele sütési időig ! Utána már úgy is pirulnia kell és a megszilárdult töltelék nem folyik ki. Egy tojással tegyél többet, akkor a töltelék keményebb marad ! Jó étvágyat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!