Olvastam én is, hogy lehet, mert állítólag lazít, de ne próbáltam.
2015. ápr. 14. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
3/9 anonim válasza:
Épp múltkor egy Jamie Oliver műsorban hallottam, hogy félbevágott paradicsomot és krumplit kell tenni a főzővízbe, hogy hamarabb puhuljon. Nem próbáltam még, de ha kipróbálod, írd meg feltétlenül, hogy jó-e ;)
2015. ápr. 14. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
4/9 A kérdező kommentje:
Tettem az áztatóba 1 kanál szódabikarbónát, meglátjuk.
Krumplit teszek majd akkor a főzőbe, egész paradicsom nincsen, paszírozott paradicsomot tudok bele tenni (pasta).
Majd akkor visszajelzek hogy sikerült. :)
Szerintetek mennyit érdemes áztatni? Azt írja a csomagolás 4 óra elég, én úgy gondoltam egy nap az minimum. Szerintetek?
2015. ápr. 14. 13:12
5/9 anonim válasza:
Én este szoktam beáztatni, másnap délelőtt főzöm. Annyi biztosan elég.
2015. ápr. 14. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 mahjong válasza:
Szia!
Ha nincs elég időd beáztatni, akkor érdemes kuktában főzni, abban hamar megpuhul.
2015. ápr. 14. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
7/9 anonim válasza:
Este szoktam én is a másnapra szánt babot beáztatni. Soha nem tettem még az áztatóvízbe szódabikarbónát, a levesbe néha, ha még zörgősnek találom a babot keverés közben, de már puhulnia kellene. (nem lehet tudni, hogy az ember milyet fog ki, lehet, hogy kőkorszaki )
2015. ápr. 14. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
8/9 anonim válasza:
A krumpli-paradicsom kombo nem a puhabbra fozeshez kell, hanem, hogy ne pukkadjon ki a bab heja. Szodabikarbona hasznalatos dolog, de ha egy kicsit megnoveled a fozesi idot, akkor is hasonlo az eredmeny.
2015. ápr. 14. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
9/9 A kérdező kommentje:
5-6 óra áztatás kávéskanálnyi szbk-val, ugyanennyi a főzőben 1,5 óra pasztával, kurmplival, keménykés volt picit meg inkább ilyen pici mintha keményítő darabkák lettek volna még benne vagy mik nem értek hozzá annyira, aztán leturmixoltam ezek a mini bogyeszok benne maradtak majd némi főzéssel vagy lehet csak ázással mostmár azok sincsenek benne.
Étkezési száraz tarkabab PACO márka, kínából, 2017íg jó.
Vajon másfélét kéne?
Legközelebb megy a kuktába.
Finom lett a vége. Ilyen trutyi. Hmm bár maradt még benne egy két ilyen keményebb minirész... Nemértem. Mi lehet az?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!