Hogyan készítsem el úgy a por pudingot, hogy pár órán belül ne essen szét? Esetleg milyen fajtát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sajnos mindig szétesik,vizenyő lesz,eláztatja a piskótát:(
Van valami ötletetek ez ellen?
Nagyon köszönöm!:)
2015. jún. 8. 23:53
1/5 anonim válasza:
Ne fél liter tejjel, hanem csak 4 decivel készítsd el! Nekem így soha nem folyt még szét, szépen egyben, keményem áll a piskótán.
2/5 anonim válasza:
A piskótát érdemes lekvárral megkenni, így nem áztatja el olyan könnyen.
Mi így csináltuk mindig, de mivel a torta általában nem sokkal élte túl a puding megdermedését, nem tudom meddig tart ki a lekvár szigetelés :)
3/5 anonim válasza:
A receptek általában azt ajánlják, hogy a pudingot kikevert margarinba, vagy vajba kell vegyíteni. Így segítjük, hogy a megdermedt krémnek tartása is lesz. S valóban, kevesebb tej kell, ha krémet akarsz, nem pl poharas pudingot.
4/5 anonim válasza:
attól függ milyen piskótát? tortát akarsz csinálni?
akkor kevesebb tejjel főzd és utána keverd habosra tejszínnel vagy vajjal
ha piskótatekercsnek, akkor is lehet így, de elég , hogy csak 4-4,5 decivel főzöd, esetleg kicsit tovább mint amíg írja, szóval jól rotyogtasd meg, ne kapcsold le az első bugyborék után
5/5 anonim válasza:
Tortazselé port szórsz a piskótára egy keveset, az felszívja a nedvességet. Én Oetker pudingot szoktam venni, gyümölcstortára csak sima pudingot teszek és rá a gyümölcsöt, nem keverem ki semmivel. De nekem nem ázik el; fél liter tejjel csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!