Hogyan készítsem, hogy ne legyen puffasztó hatása?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a brokkolit, ami a diétámba is teljesen jól beleillik, viszont sajnos borzasztóan felpuffadok tőle. Van-e valami főzési praktika, amivel kevésbé puffasztana?2015. ápr. 28. 20:04
1/3 anonim válasza:
hasznáj hozzzá köményt vagy/és majorannát füszerként
3/3 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék a kömény, vagy mit írtál fingfelszívó hatásáról készült tanulmányra.
Egyébként a brokkoli nem puffaszt jobban, mint bármi más. Szal valamit nem jól csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!