Tudnátok írni diétás krémleveseket?
Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 15:52
1/18 anonim válasza:
milyen diétáról van szó? Epe, cukor, glutén, egyéb...???
Esetleg fogyókúrára gondolsz?
2/18 anonim válasza:
Nem tudom ha kimondottan dietas, de egyik kedvenc a porehagyma kremleves.
3/18 anonim válasza:
zellerkrémleves
De mi ne legyen benne...??? Zsír? Tejtermék?
4/18 A kérdező kommentje:
#1 hát a lényeg hogy ne legyen benne cukor liszt meg ilyne egészségtelen dolgok, pl cukor helyett legyen folyékony Édesítő
2021. márc. 23. 23:08
5/18 A kérdező kommentje:
Amugy lehet nem volt elég egyértelmű a kérdés, de nem csak a nevüket kérem, hanem hozzá receptet is :)
2021. márc. 23. 23:09
6/18 anonim válasza:
Barmilyen zoldsegleves, annyi hogy nem liszttel surited, hanem sajat magaval.
Egyebkent tejszin vagy egyebek sem feltetlenul kellenek bele, megfelelo fuszerezessel.
Vagy nem kell fel liter tejszinnel felfozni a par deci levest, hanem csak talalasnal teszel egy evokanal tejszint a tetejere.
7/18 A kérdező kommentje:
Tudnátok írni diétás krémleveseket RECEPTEKET?
Receptet szeretnék kérni, nem az étel nevét!
2021. márc. 24. 09:17
8/18 A kérdező kommentje:
Krémleveseket* elirtam sry
2021. márc. 24. 09:17
9/18 anonim válasza:
Szerinted nem lenne konnyebb googlen rakeresni, mint hogy ulsz a geped elott es varod a valaszokat?!????
10/18 anonim válasza:
9-hez csatlakozva: ha csak nem nagyon speciális, v. családi receptről van szó, én is túlzott elvárásnak érzem, hogy a google használata helyett _mások_ guglizzanak ki recepteket a netről....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!