A Foodorának nincs élő chat vagy telefonos panaszbejelentése?
Mikor foodpanda volt, volt lehetőség az élő chatre minimum. Pl. most egy olyan problémám volt, hogy a futár egy teljesen más címet kapott, mint az enyém, pedig a rendelésemben az van, amit én megadtam.
De egy csomó más problémája van a rendszernek, köztük a lokáció meghatározása. Néha felismeri, hogy teljesen más helyen vagyok a mentett listámon belül, néha meg teljesen kihagy és átállítja egy teljesen másik városba. Bármilyen más alkalmazás képes a lokációt korrekten követni. Azzal akarnak több pénzt keresni, hogy direkt kihagy a rendszer, rossz helyre rendeli, hogy neked mégegyszer újra kelljen rendelned?
Nem értem az egész céget. Ügyfélszolgálatuk nincsen, elméletileg pedig van. A weboldalon végigmentem, van olyan opció, hogy nem értem el online ügyintézőt, de nem is jelenik meg külön fül arra, hogy kontaktba léphessek valakivel, írjak egy e-mailt és 8 napon belül válaszolnak.
De lehet az is, hogy én bénázom és nem találok az élő chat lehetőséget a céggel. Esetleg valaki akkor el tudná mondani, hogy mit hol kellene keresnem?
Honlapjukon ezt írják:
Kapcsolat
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Fogyasztóként észrevételed vagy panaszod van a rendeléseddel kapcsolatban? Lépj be a profilodba, és keresd fel az Ügyfélszolgálatunkat, ahol választ kaphatsz a leggyakrabban felmerülő kérdésekre vagy beszélhetsz munkatársunkkal. A gyors és személyre szabott segítség miatt szükséges, hogy be legyél jelentkezve, így tudják kollégáink a kérdéseidet a legpontosabban megválaszolni.
Ha esetleg nem vagy regisztrált felhasználónk és további segítségre szorulsz, lépj kapcsolatba velünk a help@foodora.hu email címen!
Igen , nincs .
Elérhetetlenek.
Gondolom szándékosan. Szemétláda cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!