Uborkasaláta készítésekor sózás után kinyomkodod és leöntöd a levét?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért?júl. 14. 13:35
1/6 anonim válasza:
Úgy tanultam odahaza, de már nem csinálom, feleslegesnek tűnik.
2/6 anonim válasza:
Eredetileg azért volt ilyen szokás, mert a keserü uborka íze így nagyrészt eltünt. Mostanában gyakorlatilag nincs keserü uborka, a levével meg minden hasznos vitamint és ásványi anyagot is kiöntesz.
Értelmesebb csak annyi sót tenni rá, amennyi kell és megtartani a saját levét + plusz a benne lévö anyagokat is.
3/6 anonim válasza:
Nem szoktam kinyomkodni,rajta hagyom.Semmi különös nincs ha leönöm vagy rajta hagyom.
4/6 anonim válasza:
Lerdes milyen uborka saláta. Ha a cukor+ecet+víz kombi, nem nyomkodom ki. Ha q joghurtos vagy tejfölös verzió, akkor igen, különben túl vizes lesz
5/6 anonim válasza:
Tejfölösen, fokhagymával készítem, nem nyomkodom ki a levét, szeretem meginni a végén.
6/6 anonim válasza:
Nem nyomkodom ki. Így legalább ad még egy kis plusz ízt a cukor-ecet-víz kombónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!