Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Uborkasaláta készítésekor...

Uborkasaláta készítésekor sózás után kinyomkodod és leöntöd a levét?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért?

júl. 14. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tanultam odahaza, de már nem csinálom, feleslegesnek tűnik.
júl. 14. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Eredetileg azért volt ilyen szokás, mert a keserü uborka íze így nagyrészt eltünt. Mostanában gyakorlatilag nincs keserü uborka, a levével meg minden hasznos vitamint és ásványi anyagot is kiöntesz.

Értelmesebb csak annyi sót tenni rá, amennyi kell és megtartani a saját levét + plusz a benne lévö anyagokat is.

júl. 14. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam kinyomkodni,rajta hagyom.Semmi különös nincs ha leönöm vagy rajta hagyom.
júl. 14. 14:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
26%
Lerdes milyen uborka saláta. Ha a cukor+ecet+víz kombi, nem nyomkodom ki. Ha q joghurtos vagy tejfölös verzió, akkor igen, különben túl vizes lesz
júl. 14. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tejfölösen, fokhagymával készítem, nem nyomkodom ki a levét, szeretem meginni a végén.
júl. 14. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem nyomkodom ki. Így legalább ad még egy kis plusz ízt a cukor-ecet-víz kombónak.
júl. 16. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!