Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Patisszon kirántva?

Patisszon kirántva?

Figyelt kérdés

Holnap szeretném kirántani, de nem tudom besózzam-e még ma, vagy holnap elég, kb egy órányit.

Tököt, cukkinit nem szoktam előre besózni, de ez elég kemény.



2015. jún. 27. 12:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Én sosem sózom, mert eláztatja a panírt.
2015. jún. 27. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem kell előre besózni, sőt elegendő lesz max. fél órával panírozás előtt, és rögtön sütni!

A sótól annyi vizet kienged magából, másrészt ha sokáig áll a panírban, az is csupa lucsok lesz!!!

Egyébként nagyon finom, én is imádom!

2015. jún. 27. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, akkor csak most sózom be, és csak addig hagyom benne, míg a húsok bepanírozásával végzek.

Aranyosak vagytok, szép napot !

2015. jún. 28. 05:22

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!