Patisszon kirántva?
Figyelt kérdés
Holnap szeretném kirántani, de nem tudom besózzam-e még ma, vagy holnap elég, kb egy órányit.
Tököt, cukkinit nem szoktam előre besózni, de ez elég kemény.
2015. jún. 27. 12:35
1/3 anonim válasza:
Én sosem sózom, mert eláztatja a panírt.
2/3 anonim válasza:
Nem kell előre besózni, sőt elegendő lesz max. fél órával panírozás előtt, és rögtön sütni!
A sótól annyi vizet kienged magából, másrészt ha sokáig áll a panírban, az is csupa lucsok lesz!!!
Egyébként nagyon finom, én is imádom!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor csak most sózom be, és csak addig hagyom benne, míg a húsok bepanírozásával végzek.
Aranyosak vagytok, szép napot !
2015. jún. 28. 05:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!