Pulykaszív rántva? Hatalmas pulyakszíveket lehet kapni a piacon, és egyszer itt olvastam, hogy rántani is lehet. Elő kell esetleg főzni? Szerintetek?
Bár ez a recept libaszívvel van, de itt nem főzi elő a szívet.
Lehet, hogy a pulykaszívet egy kicsit elő kellene főzni majd utána szépen felvágni és kirántani.
De szerintem nem muszáj előfőzni.
Vegyél egyet és próbáld ki, hogy az egyiket megcsinálod úgy, hogy előfőzöd a másik felét pedig nem főzöd elő és úgy rántod ki. :) :D
Annyira izmos a szív ,hogy elő kell főzni : Mert ha nem az egész rágos lesz . Probálj meg belöle szeleteket vágni.
Én ugy szoktam csinálni ,hogy teljesen puhára főzöm meg várom amig kihül és 1 éjszakára fokhagymás tejbe áztatom.
Másnap rántom ki ..
Nagyon köszönöm a válaszokat, én is ki fogom próbálni, először csak a szokásos rántotthús mellett próbaképpen, főzve is és nyersen is.
ez lesz a "pudingpróba":)
kacsaszív is van ott a hentesnél ahol a pulyka, és olyan szépen tisztítottak hártya és főerek nélkül, hogy elgondolgodtam mit lehetne belőle készíteni. és az áruk is jó, mindegyiknek 530 ft kilója.
lehet, hogy valami rizses szaftos ételt is megpróbálok belőle.
mégegyszer köszi az ötleteket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!