Patisszon kérdés? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Kaptam egy szép nagy patisszont, de nem tudom, hogy tudnám kirántani. (még sohasem rántottam, csak zsenge tököt és cukkinit )
Főleg az érdekelne, hogy be kell-e előtte sózni,mert elég keménynek tűnik. Mekkorákra vágjam, és meddig kell sütni kb.
2014. aug. 29. 16:59
1/3 anonim válasza:
ugyan úgy csináld mint a tököt, cukkinit. hiszen ez is egy tök. sózod, rántod, sütöd
2/3 anonim válasza:
Én pucolni is úgy szoktam, hogy cikkekre vágom, mint amilyeneket rántani akarok, és csak úgy vágom le már azokról a kis darabokról a héját. Besózod, állni hagyod kb. fél órát, utána a levet leöntöd róla, megtörölgeted papírtörlővel, majd panírozhatod is.
3/3 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon köszönöm , a tököt , cukkinit soha nem sózom, mert anélkül, kirántás után sózva is finomak.
De ez a nagy csillagtök kifogott rajtam, pedig holnap debütálni szeretnék vele- egy vegetáriánus is lesz ebédkor -, remélem elnyeri tetszését, kukoricás rizzsel.
2014. aug. 30. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!