Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Patisszon kérdés? Bővebben lent.

Patisszon kérdés? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Kaptam egy szép nagy patisszont, de nem tudom, hogy tudnám kirántani. (még sohasem rántottam, csak zsenge tököt és cukkinit )

Főleg az érdekelne, hogy be kell-e előtte sózni,mert elég keménynek tűnik. Mekkorákra vágjam, és meddig kell sütni kb.



2014. aug. 29. 16:59
 1/3 anonim válasza:
ugyan úgy csináld mint a tököt, cukkinit. hiszen ez is egy tök. sózod, rántod, sütöd
2014. aug. 29. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Én pucolni is úgy szoktam, hogy cikkekre vágom, mint amilyeneket rántani akarok, és csak úgy vágom le már azokról a kis darabokról a héját. Besózod, állni hagyod kb. fél órát, utána a levet leöntöd róla, megtörölgeted papírtörlővel, majd panírozhatod is.
2014. aug. 30. 08:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Jaj, nagyon köszönöm , a tököt , cukkinit soha nem sózom, mert anélkül, kirántás után sózva is finomak.

De ez a nagy csillagtök kifogott rajtam, pedig holnap debütálni szeretnék vele- egy vegetáriánus is lesz ebédkor -, remélem elnyeri tetszését, kukoricás rizzsel.

2014. aug. 30. 12:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!