Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Húsok besózása?

Húsok besózása?

Figyelt kérdés
Mennyivel előbb szoktátok besózni a kitalált menühöz a húsokat. Előző este, vagy csak közvetlen sütés-főzés előtt?

2014. febr. 17. 11:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen hús.

a kacsa ,liba ,és csülköt ha sütöm elötte való nap.

Ha rántott ,fött ,párolt ,hús akkor sütés elött.

2014. febr. 17. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Közvetlen főzés előtt, max reggel besózom, pár órával később sütöm.
2014. febr. 17. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Inkább közvetlenül előtte, egyébként kemény lesz a hús.
2014. márc. 5. 13:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!