Húsok besózása?
Figyelt kérdés
Mennyivel előbb szoktátok besózni a kitalált menühöz a húsokat. Előző este, vagy csak közvetlen sütés-főzés előtt?2014. febr. 17. 11:18
1/3 anonim válasza:
Attól függ milyen hús.
a kacsa ,liba ,és csülköt ha sütöm elötte való nap.
Ha rántott ,fött ,párolt ,hús akkor sütés elött.
2/3 anonim válasza:
Közvetlen főzés előtt, max reggel besózom, pár órával később sütöm.
3/3 anonim válasza:
Inkább közvetlenül előtte, egyébként kemény lesz a hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!