Karfiolból köret sült húsok mellé?
Segítenétek karfiol-receptekkel, amiket sültek mellé köretnek lehet adni? Lehetöleg nem túl kalóriadúsakat keresek, és ha lehet, kirpóbált recepteket.
Mindenkinek elöle is köszönöm.
Grillezd le kevés olajon.
Szeletelhetsz hozzá répát, végén darabolt cukkinit is tehetsz hozzá.
Jól pirítsd egybe az egészet. Valami fűszerkeverékkel is összepiríthatod, a legjobb grillzöldség fűszerkeverék.
(a karfiolt is szeletelni kell lapos, nagy felületű darabokra, minél nagyobb felületen süljön)
Fuszeres vizben megfozod, aztan pici tejszinnel, vajjal, szerecsendioval egyutt osszetorod mintha burgonyapuret csinalnal.
Ezt a puret beteheted egy tuzallotalba, sajttal megszorva pirosra sutod. Vagy kicsi lisztet teszel hozza es olajban/vajban/sutoben megsutod.
Kicsit megparolod, palcara huzod, meglocsolod olajjal/vajjal es a sutoben megpiritod.
Köszi, ez az utolsó recept igencsak olyasmi, mint amire gondoltam.
A többieknek is köszönöm a válszokat.
Béla211: megcsináltam a belinkelt receptet, nagyon ízlett mindenkinek, csak ajánlani tudom másoknak is.
Még egyszer nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!