Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem fagyaszthatók a...

Miért nem fagyaszthatók a fűszerezett húsok sokáig?

Figyelt kérdés
Elmegy fokozatosan a fűszerek aromája, vagy maga a hús is károsodik? :O
2013. dec. 8. 05:59
 1/3 anonim válasza:
azért nem lehet sokáig fagyasztani egy már fűszerezett húst mert mind a fűszer aromája mind pedig a hús minősége romlik és ezáltal a hús tarthatóságának az ideje csökken! Ajánlót minél előbb el készíteni és nem hetekig tárolni!!!
2013. dec. 8. 07:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
A bevitt szárított fűszerekkel óhatatlanul is rákerülhetnek a húsra nemkívánatos szennyeződések. ezek a rostokba ivódva károsan is befolyásolhatják a hús minőségét, magyarul előbb megromolhat, mint a natúr nyers lefagyasztott húsféle.Néhány hétnél tovább nem érdemes fagyasztóban tárolni, minél előbb el kell fogyasztani.
2013. dec. 8. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, mentek a mancsok. :)
2013. dec. 9. 20:07

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!