Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A wook-ban lehet sütni is...

A wook-ban lehet sütni is olajban (rántott húst, sült krumpli. Stb), vagy csak zöldségek, húsok párolására jó?

Figyelt kérdés

Kezdő konyhatündér vagyok, ne haragudjatok, ha hülye kérdés...de nem tudom mi a különbség wook, és serpenyő között.

Nekünk minden leragad az olcsó serpenyőben, találtam egy ilyet: [link]

de ez wook.

#Tefal #Wook
2014. jan. 27. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

lehet sütni. én már sütöttem hasonló wookban.

serpenyő hasonlóan néz ki . [link]

2014. jan. 27. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet sütni : de érdemes drágább ,jobb minőségű serpenyőket beszerezni : Ahogy elöttem írták ,a tefálok ,jók,de minőségit kell venni.

Vagy ha olajban sütésre kell akkor még a fritőz is jó megoldás lehet.

2014. jan. 27. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Rántotthúshoz, sültkrumplihoz jobb a serpenyő, aminek az aljzata is széles, nem úgy , mint a woknak.

A wokban rázogatva, szinte a felforrósított peremen sül a húscsík, a zöldség.

Hagyományos bő zsiradékban való sütési módhoz egy jó minőségű kb 28 cm átmérőjű (aljú is ) kb 4-5 cm maga falú teflonserpenyő a legjobb szerintem.

Legalábbis nekem ez vált be hosszú évek alatt.

2014. jan. 27. 19:57
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, nagyon szeretjük a párolt zöldségeket, ezért is gondolkodom egy wookba...
2014. jan. 28. 00:41
 5/8 anonim ***** válasza:

wookban magában nem lehet párolni : gyors piritásra alkalmas : de ,lehet olyan wookot vásárolni ami mellé lehet bambusz párolt kapni: ezek tökéletesek minden étel párolására : hal ,zöldség ,gőzgomboc,stb.

[link]

2014. jan. 28. 08:24
 6/8 anonim ***** válasza:
5 ös vagyok elfeljtettem ,ha wookot veszel ,nem mindegy ,hogy milyen az alja a tűzhely miatt. Az elektromos ,tűzhelyhez ,és gázoshoz is lehet kapni: Mindegyiknek más az aljának kidologozása: Ha elmondjátok a boltban nektek milyenre kell segítenek ,hogy melyik tűzhelyhez melyik jó.
2014. jan. 28. 09:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért írjátok mind wooknak, mikor az WOK?
2014. jan. 28. 11:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Vuk rajongók... :-)
2014. jan. 28. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!