Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen alapanyagok elengedhete...

Milyen alapanyagok elengedhetetlenek az egészséges táplálkozásra berendezkedett konyhádba?

Figyelt kérdés

A kérdés azoknak szól, akik odafigyelnek hogy egészségesen táplálkozzanak. Szeretném én is megreformálni a háztartásunk, de még nem vagyok elég tapasztalt mik azok amik a legtöbb egészséges recepthez menühöz jól jönnek. Pl Milyen olajat/zsiradékot vegyek? Teljeskiőrlésű liszt mellé másféle még jól jöhet (néha sütnék valamit ahhoz gondoltam pl valami egészségesebb alternatívaként a sima fehér liszt helyett)? Növényi tejre vannak tippek? Édesítőszerezni nem szeretnék, az sok esetben rosszabb mint a finomított cukor. Mi az ami a ti konyhátokban gyorsan fogy?

Köszi minden tippet. Nyilván folyamatosan olvasgatok a téma után, de más tapasztalatokra is kíváncsi vagyok.

2024. júl. 9. 16:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Zabkásában szoktam látni, tényleg nincs sok íze.
2024. júl. 10. 13:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Pehelymix nálam mindig van itthon (reggeli joghurtba).

Amúgy a teljeskiőrlésű liszttel óvatosan. Tele van a maghéj növényvédőszer maradványokkal (őstermelő rokonom mesélt ezt-azt, azóta az a napi 1 szelet kenyerem fehérkenyér, ha ezen múlik a cukorbetegségem, akkor ennyi.)

2024. júl. 10. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!