Milyen egészséges torták tarthatók el akár 3-4 napig, és bírnak ki kb. 3/4 órát hűtés nélkül?
A lányomnak mindig én szoktam csinálni a szülinapi tortáját. Idén úgy alakul, hogy már előtte egy nappal meg kell csinálnom, és utaztatni is kell. Rendelni nem szeretnék, hűtőtáskám csak kicsi van, és emiatt nem szeretnék most venni.
Cukrot, és finomlisztet nem eszik, általában zablisztet és édesítőszert használok.
Van valakinek valami ötlete, receptje?
Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Én a helyedben sütnék egy sima piskótát és abba mascarponés krém. Meg mindig jobb mint a vajkrem. Es a helyedben biztos a tortaformaban toltenem meg es azzal egyutt szallitanam es a diszites a helyszinen
Vagy egy sajttorta. Sutos fajta, nem a zselatinos kikeveros. Cukimentes kekszbol az alap. Ha kisult es kihult akkor a formaban szuperul tudod szallitani.
Első: komolyan? :D
Egészséges(vagyis inkább diétás) receptet kért a kérdező amit hűtés nélkül lehet hagyni hosszabb időre, erre mascarponés tortát javasolsz? Adott kritériumok alapján az lenne az utolsó..
Kérdező: szerintem keress rá vegán tortareceptekre. A tojás/tej hiánya drasztikusan javitani fog az eltarthatóságán.
Pl egy vegán csokitorta valami savanykás gyümölcsös plusszal.(vérnarancs, gránátalma). 2-3 napig jó, hűtés nélkül is.
#1, cukor és finom liszt nélkük kérdéses az a sima piskóta.
Zabpelyhes túrótorta vörösáfonyával: [link] torta
"Dobos C. József amikor 1884-ben elkészítette a róla elnevezett édességet, célja az volt, hogy olyan tortát készítsen, amely a kor kissé elmaradott hűtési technikái mellett is hosszú ideig fogyasztható és élvezhető marad. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!