Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nem paradicsomos pizza recepte...

Nem paradicsomos pizza receptetek van? Esetleg túrós?

Figyelt kérdés
A férjem Crohn-beteg lett,így nem ehet paradicsomos ételeket. Nagyon szereti a pizzát, szeretném meglepni vele, csak nem találok ilyen receptet. Tudnátok segíteni?
2010. okt. 31. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

sok helyen csinálnak tejfölös alapú illetve besamel alapú pizzákat is .

recept:

[link]

hasonló kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..

2010. okt. 31. 14:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Én szoktam úgy is, hogy egy (a pizza méretétől függően akár 3-4 db is) elkevert tojást öntök a tésztára, ráfektetek gépsonkaszeleteket, a sonkát vékonyan megkenem tejszínes tormakrémmel, szórok rá néhány vékony cukkinikarikát és az egészet vastagon megszórom reszelt sajttal. Nagyon finom!

Pizzériában ettem egyszer fokhagymás tejföl alapra rakott vegyes zöldséges pizzát, az is mennyei volt.

2010. okt. 31. 19:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Ma kipróbáltam úgy, hogy a tejfölbe tettem 2 tojást+fűszereket. Na meg persze sok sajtot a tetejére.

Nagyon finom lett.

2010. nov. 4. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!