Mit rontottam el a palacsintatésztában?
Ennyi liszthez fele tojás elég lett volna.
Illetve ha higitod kis vizzel akkor talan kinis suthetted volna
Ileltve ha olajozod minden pala elott akkor nemr agad
Olajoztam,de nem segített.
Amúgy köszi a válaszokat,ahogy sejtettem a tojással lehetett a gond. Legközelebb kevesebbet teszek bele,akkor meg majd valami mással lessz a gond..
Ha így lenne,megint jelentkezem:D
Nekem magyar elek receptje jött be. 350g liszt (a bögrét, mint mértékegységet felejtsd el), 2 tojás.
Fehérjét különszedni, a sárgáját a lisztbe, majd keverve felönteni felesbe tejjel és szódával. Minél vékonyabbra akarod annál nagyobb arányba menjen a szóda. Amikor közel palacsintatészta állaga van, akkor fel kell kemény habbá verni a fehérjét, és belekeverni, ettöl könnyedebb lesz.
Olaj a te´sztába mg ilyen baromságok nem kellenek, csak alá, sütéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!