Milyen recept szerint sussem a palacsintatesztat hogy puha legyen?
Figyelt kérdés
Felve tettem fel a kerdest, most tanulok sitni-fozni
Szoktam hozzaadni a tesztahoz illetve a serpenyobe is olajat megsem puha, hanem tiszta olaj a kezunk miutan egyet megeszunk
Valaki elmondana nekem, hogy o hogy csinalja, hogy jo legyen?
Koszonom🥰
2023. márc. 4. 17:35
1/6 anonim válasza:
Lefedem egyiket a másikkal, így nem lesz száraz, bármely recepttel készítem. Olaj minimális, nem szeretjük, ha túl olajos.
2/6 anonim válasza:
Olaj kell a tésztába meg pici szóda is a tej,tojás mellé,ne süsd papírvékonyra kb ennyi.
3/6 anonim válasza:
Ha a tesztaba teszel olajat akkor a serpenyobe alig vagy ibkabb nem.
Asvanyvizet is rakj kicsit a tesztaba az lazitja.
Ha mem szeretitek olajjal...
Vajjal susd ki esetleg?
4/6 anonim válasza:
Le szoktuk takarni a ég meleg palacsintahalmot egy tányérral/fedővel, így megpuhul. Bár én szeretem, ha ropogós a széle.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek
Ti a tesztaba tesztek olajat vagy a serpenyobe? Vagy mindketto?
2023. márc. 5. 08:36
6/6 anonim válasza:
15 dkg liszt, 1 tojás, 3 dl tej, 75 ml olaj, 2-3 óra állás után ízlés szerinti szénsavas ásványvízzel hígítom. 20 éve így sütöm. Mindig sikerül. Egymásra vannak pakolva, így nem szárad ki. A sütés után kicsit ropogós, de az előbbi megpuhítja mindig. Az első alá mindig teszek egy nagyon kevés olajat sütéshez, de utána már nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!