Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell szép “foltos”...

Hogyan kell szép “foltos” palacsintàt csinàlni?

Figyelt kérdés

Akárhányszor palacsintát sütök, mindig világos színűek maradnak. Mit kellene bele többet tenni, hogy olyan barna foltosak legyenek?

Kezdő vagyok még a sütés-főzésben, ha ez mentség.:) Köszönöm ha segítetek valami tuti recepttel!


jún. 27. 13:25
1 2
 11/12 SZTANN ***** válasza:
42%
Még valami: (10 vagyok.) egyáltalán nem fontos a teflon, sőt, igazi fincsi palacsintát a dédmama vas serpenyőjében lehet sütni. Persze nehezebb tartani is, mosogatni is - de örök darab.
jún. 27. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozta le az utolsót ès miért, de köszönöm a válaszokat! Kipróbáltam olajozással és sikerült!:)
jún. 29. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!