Hogyan kell szép “foltos” palacsintàt csinàlni?
Figyelt kérdés
Akárhányszor palacsintát sütök, mindig világos színűek maradnak. Mit kellene bele többet tenni, hogy olyan barna foltosak legyenek?
Kezdő vagyok még a sütés-főzésben, ha ez mentség.:) Köszönöm ha segítetek valami tuti recepttel!
jún. 27. 13:25
11/12 SZTANN válasza:
Még valami: (10 vagyok.) egyáltalán nem fontos a teflon, sőt, igazi fincsi palacsintát a dédmama vas serpenyőjében lehet sütni. Persze nehezebb tartani is, mosogatni is - de örök darab.
12/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozta le az utolsót ès miért, de köszönöm a válaszokat! Kipróbáltam olajozással és sikerült!:)
jún. 29. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!