Hogyan készül az a palacsintatészta, amelybe a hust vagy a karfiolt vagy almát stb. mártunk bele, hogyan lesz olyan szép bundás?
Figyelt kérdés
Tudom a palacsintatésztáját, de viszont nem tudom mit kell bele tenni szódabikarbónátot vagy sütõport.Most szódabikarbónáttal készitettem,de eszméletlen,hogy mennyi olajat szivott magába.2016. jún. 10. 21:08
1/2 anonim válasza:
en sima sutoport szorok hozza aranyosan, amitol jo suru lesz a teszta, es szepen kisul , kifodrosodik sutes kozben, nem is vesz fel olyan nagyon sok olajat sem . :)
( en mondjuk a hust / karfiolt elotte megfozom / felig megfozom, es ugy bundazom, mert elofordul, hogy a vastag bunda miatt nem sul at, de a panir mar szenes) igy kevesebb ideig is van olajban, kevesebbet is vesz fel, es sutes utan egybol szalvetara teritem, es kicsit meg is nyomkodom.
2/2 Noblesse Oblige válasza:
tipp: a zsiradékba rakj egy kiskanál ecetet és akkor nem szívja be az olajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!