Kakaos.pampuska kérdése:
Hogyan készül a kókusztejszín? (cocomas)
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy ha otthon készítünk kókusztejet, és ha hűtőbe rakjuk, akkor olyan zsírszerűség lesz a tetején, és abból lehet kókusztejszínt készíteni. Valaki már próbálta? Hogyan kell? Ha lehet belőle tejszínt készíteni, nem lesz túl zsíros? Pl. kávéba lehet majd használni? Köszi!2015. jún. 23. 22:41
2/4 anonim válasza:
Fogsz egy kókusztehenet, és megfejed.
De most komolyan: ha megvana recept, akkor mit problémázol.
És ha tejszín, akkor ne a zsírosságán pattogj, mert attól tejszín, HOGY zsíros.
3/4 anonim válasza:
Ízlés dolga, van, aki a kávéjába 2 deka vajat és 2 deka kókuszzsírt tesz... Nagyon népszerű ital.
Én csak kókusztejet készítek, de nem szeretem, ha vizes, úgyhogy jó zsírosat. Nem válogatom szét, bár a hűtőben megteszi, ezért melegítem fel, ha használni akarom. Hígabb tejszínnek tekinthető, de a kávéban úgyis van egy csomó víz, úgyhogy nem gond :) Bár én nem kókusztejszínnel szeretem a kávét, hanem tojástejjel, régebben vajjal (felhabosítva) is kedveltem...
4/4 anonim válasza:
link:
paleovital.hu/?p=12915
valahogy így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!