SOS! Miből készül a kaszinótojás bevonata?
Figyelt kérdés
Most tettem fel a tojásokat, de olyan bevonatot szeretnék rá ami rátapad és nem folyékony. Olyat szeretnék mint a boltin ami van. A multkor csináltam arra tejföl-majonéz-citromlé volt, de nem szilárdul meg rajta. Valaki tudna segíteni?2014. ápr. 6. 19:22
1/3 anonim válasza:
Fehér zománc mártás.
Azaz majonézmártás + aszpik. (olvasztott zselatin)
2/3 A kérdező kommentje:
És ha nincs zselatinom akkor buktam? :(
2014. ápr. 6. 19:25
3/3 anonim válasza:
Igen.
Akkor sima majonéz.
A legjobb, ha te csinálod, akkor olyan keményre csinálhatod, amilyenre akarod.
Vagy ha bolti majonézt használsz, akkor ne tegyél bele olyanokat, (citromlé, fehérbor, hígabb tejföl) ami elhígítja.
Tökéletes nem lesz, mert ahhoz az kell, hogy elég híg legyen az egyenletes bevonáshoz, és utána szilárduljon meg.
Zselatin nélkül eleve sűrű anyagot kell egyenletesen rávarázsolni, mert utána értelem szerűen nem fog megkötni, nyilván, nincs mitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!