Hogy készül a száraz leves?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 22:50
1/8 yuda válasza:
Mi az a száraz leves?
Talán arra gondolnak, hogy nem kell főzni?
Ilyen lehet mondjuk, ha instant levesport forró vízbe elkeversz. Végülis akkor nem főzted.
Ettől akkor száraz lett? :D
2/8 anonim válasza:
Ilyen levesrõl még én sem hallottam.
3/8 anonim válasza:
Elég egy oximoronnak tűnik, mire gondolsz?:D
4/8 anonim válasza:
Én tudom, hogy kell, csináltam már ilyet. Ott kell felejteni a gáztűzhelyen, és kellő idő után olyan sötétbarna, száraz, büdös ragacsok lesznek a fazék alján.
5/8 anonim válasza:
Ha jól tudom, egyes helyeken a levesízesítöt nevezik igy.
A hozzávalókat megtisztítani, felaprítani kicsire (géppel), megfelelö arányban sóval elkeverni és megszárítani. Utána jól záródó üvegbe téve tárolni.
7/8 anonim válasza:
Elvisznek egy fazék húslevest az Atacama sivatagba, és várnak, úgy 2-3 napot... Akkorra úgy kiszárad az a fazék, hogy egy csöpp lé nem sok, annyi sem lesz benne, - csak a SZÁRAZ LEVES-HÚS...! ):
Ezt mondjuk szárazlevesnek. Hi-hi-hi-hi...!
8/8 A kérdező kommentje:
szerintem ma megfözöm s holnap már megyek is vele a Sivatagba:)amugy ezt kérte töllem egy vegetáriánus nö ebédre.de kapott kirántott húst:)
2013. júl. 7. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!