Hogyan készül az a nagyon "száraz" omlós, sós teasütemény, amit csomagolva lehet kapni?
Figyelt kérdés
Általában négyzet vagy rombusz alakú, a tetején köménymag vagy sajt van. Kemény de nagyon porhanyós2012. aug. 27. 00:15
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Kizárt hogy az Albertra gondolt a kérdező.Az édeskés, és köménymag még véletlenül sincs rajta.
Szerintem te sós rúdra gondoltál.Ez egy zsírosabb sütőporos sós tészta.Apróra kell formázni hogy sütés közben kissé kiszáradjon, és mivel apró nem szabad túl forró sütőben sütni csak kb 160-170 C°-on.
Kb ilyenek az arányok:fél kg liszt, 25 dkg nagyon hideg zsiradék(margarin vagy zsír)1 tojás, 1 kanál só, fél cs sütőpor, és szükség szerint pici tej, vagy tejföl de ne legyen lágy a tészta!!.Gyorsan összedolgozni, és vissza a hűtőbe pihentetni 1-2 órára, vagy egy éjszakára.
3/3 anonim válasza:
Én a sós krékerre gondolok, van sajtos, köményes, mákkal megszórt vagy szezámos is.
ha beírod, hogy "kréker házilag" nagyon sok jó recept közül válogathatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!