Húsdaráló nélkül, hogy lehetne húst aprítani, hogy ne is legyen száraz?
Ha először felcsíkozod, utána pedig apró kis kockákra darabolod, akkor már viszonylag közel áll a darálthúshoz.
Ha egy húsban nincs kövérje, akkor egy kis szalonnát, vagy hájat kell hozzá tenni, ha nem akarod, hogy száraz legyen amit sütsz-főzöl belőle. Mind a hentesnél a darálthúst, hogy ha csupa combot darálnak, akkor egy kis szalonnásabb részt is tesznek mellé.
Eredetileg a fasírt vagdalthús, vagyis régen csak nagyon apróra vágták. a rizs és az ártatott zsemle is lazít rajta, attól függ mit szeretnél készíteni. fasírtba egy nyers krumplit is szoktam reszelni, ez is lazábbá teszi.
Anno a tatárbifszteket úgy csináltam, hogy kisebb darabokban lefagyasztatottam a húst, és fagyosan lereszeltem.így nagyon krémes lett, de a célnak pont jó volt.
lehet, hogy a nagyobb lyukon ez a fagyos reszelés akár fasírtnak vagy más darálthús készítménynek bejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!