A száraz puszedlit meg lehet puhítani, hogy fogyasztható legyen?
Figyelt kérdés
Rajtunk maradt sok puszedli és már kezd megszáradni, nem éppen kellemes egy darab követ majszolni, de nagyon finom, nem szeretnénk kidobni.
Ha megmikrózzuk az nem segít. Nem tudom mi lenne ha tejbe vagy kakaóba áztatnánk, valami ötlet?
2012. dec. 10. 14:30
1/8 anonim válasza:
egy zacskóba kell tenni szeletelt almával, megpucolt naranccsal és bekötni a száját, pár nap után megpuhul.
2/8 A kérdező kommentje:
Érdekesen hangzik, nem rohad bele az alma meg a narancs?
2012. dec. 10. 14:57
3/8 anonim válasza:
Áztatással nyilván puhulna, de nem úgy, mintha friss lenne, hanem csak elázik kicsit...
4/8 anonim válasza:
darald le, es tedd bele kokuszgyolyoba. vagy keverd össze olvasztott vajjal,es torta alapnak jó lesz.
5/8 anonim válasza:
Nem rohad meg az alma. Én kivit is szoktam érlelni úgy, hogy egy nylonzacskóba rakom, mellé almát, lehegesztem és 6-7 napig úgy hagyom. Nem lesz olyan kőkemény.
6/8 anonim válasza:
a babant eten gazzal erlelik,azzal tudsz hazilag erlelni....az alma nem a legjobb erre..probald ki banannal
7/8 anonim válasza:
Az alma nem rothad meg, nem gázosítják el (remélhetőleg ), saját maga szabadít fel természetes gázokat és más sütéskor száraz sütiknél is jó megoldás.
a kivinél is próbáltuk, valamivel puhábbak lettek, nem olyan kemények, mint a golflabda.
8/8 anonim válasza:
Tegyél be egy pohár vizet a mikróba, a puszedli mellé, és a vízgőz megpuhítja. De utána meg is kell enni. Ez száraz kiflinél/zsemlénél is beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!