Mi a titka a kelt tésztának hogy ne legyen ilyen kemény és száraz a fonott kalács?
Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 09:32
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,megpróbálom!
2012. nov. 19. 10:49
3/4 anonim válasza:
Kelesztésnél nem szabad, hogy megfázzon. (Hiába van meleg a konyhában, ha nyitva az ablak)És nem szabad túl keleszteni.
A másik:ha nem melegíted előre a sütőt, a hőmérséklet eléréséig is kel a tészta.
4/4 anonim válasza:
Lehet,hogy nem hagytad kellő ideig kelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!