Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a titka a kelt tésztának...

Mi a titka a kelt tésztának hogy ne legyen ilyen kemény és száraz a fonott kalács?

Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 09:32
 1/4 anonim válasza:
Több tej,kicsit több zsiradék.
2012. nov. 19. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,megpróbálom!
2012. nov. 19. 10:49
 3/4 anonim válasza:

Kelesztésnél nem szabad, hogy megfázzon. (Hiába van meleg a konyhában, ha nyitva az ablak)És nem szabad túl keleszteni.

A másik:ha nem melegíted előre a sütőt, a hőmérséklet eléréséig is kel a tészta.

2012. nov. 26. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy nem hagytad kellő ideig kelni.
2013. jún. 29. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!