Borcsi02 kérdése:
A csokoládéval készített áfonyalekvár (aminek összetevői:áfonya, nádcukor, narancs+citromhéj, étcsokoládé, rum, összefőzve, száraz dunsztban) szerintetek meddig tartható el?
Figyelt kérdés
Szívesen kipróbálnám,de annyiféle összetevő van benne,hogy nem tudom,lekvárszámba vehetem-e,és több hónapig állhat-e a polcon,vagy csak rövidebb ideig,esetleg hűtőben.Az alkoholos,esetleg csokis,marcipános lekvároknál hogy működik ez?Bármilyen tapasztalat érdekel!
Háziasszonyok,segítsetek!:)
2012. márc. 14. 21:11
1/5 anonim válasza:
Én nem tudom a kérdésedre a választ,de ha nekem főzöl vagy veszel ilyent,akkor egyet garantálok: nem kell a szavatossági idővel foglalkoznod,mert mire észbekapsz,azon kapsz,hogy üres az üveg.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
:)
Nem Nigellánál találtam,hanem egy hazai gasztrobloggernél,de nagyon megtetszett!:)Ha tudsz segíteni a kérdéssel,eskü,küldök Neked egy üveggel!:)Tényleg szívesen!!!
2012. márc. 14. 22:41
4/5 tetro válasza:
ez egy ugyanolyan lekvár lesz mint bármelyik. ha nem kerül bele más anyag, pl késről morzsa, akkor akár évekig is el van.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi:)ezt jó tudni!
2012. márc. 17. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!