Tudtok olyan bevált fagyi receptet, amely NEM hab-, hanem főző tejszínnel készül?
Figyelt kérdés
Gondoltam arra, hogy keményítővel, vagy tojássárgájával sűrítem a tejszint.2015. máj. 6. 11:48
1/1 anonim válasza:
Nagy hiba lenne sűríteni, hiszen a főzőtejszín és a habtejszín között pont az a lényegi különbség, hogy a főzőtejszínben hozzáadott keményítő (karragén) található, ettől olcsóbb, mert a finom ízt adó magas zsírtartalom van kispórolva belőle, és olcsóbb anyaggal, keményítővel van helyettesítve. Magyarán a főzőtejszín már eleve alkalmatlan, de ha mégis használni akarod, akkor ne adj hozzá semmit, mert csak rontasz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!