Miért nem sül meg?
150 fok az kevés. Én 170-180 fokon sütöm a piskótákat. Szépen feljön, nem ég meg, és jól átsül :)
Semmi baj, hgoyha nagyon gáznak érzed, csinálj belőle pl somlóit.
Alacsony volt a hőfok, magas a tészta.
Nekem tortaformával nincsenek jó tapasztalataim, legtöbbször a széle megszáradt, mire a közepe megsült és nem is lett sosem szép magas a tortám.
Ezért én a nagy tepsiben szoktam sütni egy piskóta lapot, és abból kiszúrkálom a karikákat, úgy rétegezem a formában a krémmel. A lap pillanatok alatt megsül, de nem szárad, a tortám pedig gyönyörű magas lesz :) - 16 cm-es formához 4 lapot tudsz így készíteni, nyilván, ha nagyobb a forma, 2 tepsi kell.
A leeső darabokból pohárkrém készült :)
Próbáld ki egyszer, szerintem sokkal egyszerűbb, és jobb a végeredemény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!