Miért nem sül meg?
Figyelt kérdés
Egy 6 tojásos piskótát sütök, a recept azt írja, h 50 perc, de már egy óra eltelt és még folyós. Mit tegyek?2024. jún. 23. 18:17
1/16 anonim válasza:
Mérhető a sütő hőmérséklete? Elő volt melegítve? Hány fok? Nem túl kicsi és magas a tepsi?
2/16 A kérdező kommentje:
150fok, de nem nagyon erzem a meleget ami kijonne
20cm a tortaforma
2024. jún. 23. 18:23
4/16 A kérdező kommentje:
Be van, nyilvanvaloan
2024. jún. 23. 18:26
5/16 anonim válasza:
180-on szoktam sütni. Vedd melegebbre.
6/16 A kérdező kommentje:
Nem eg meg ugy?
2024. jún. 23. 18:28
7/16 anonim válasza:
Alapból 180-on nem. 160-as receptet is olvastam, én azt is keveslem, de a 150 az végképp. Hogy a tiedből így most mi lesz, az majd kiderül. Azt írják, hogy légkeverésesnél 10-et le kell vonni, abban 170.
8/16 A kérdező kommentje:
Mar kezd barnulni, mikor lesz jó?
Teljesen el vagyok keseredve, meg se nőtt, lapos maradt😭
2024. jún. 23. 18:41
9/16 anonim válasza:
Alacsony a hőmérséklet. Férfi vagyok.
10/16 anonim válasza:
Mert alacsony volt a hőmérséklet, nem tudott felfújódni. Gondolom, azóta már kivetted, kapott még időt magasabb hőmérsékleten. Hát, lehet, hogy nem ez lesz életed csúcssüteménye, van az úgy. Legközelebb 170-180, és nem kell neki még 50 perc se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!