Miétt nem sül meg a süti belül? Mièrt marad folyékony? Nem teljesen de olyan mintha nem sült volna meg rendesen. Ha tovább sütöm is olyan marad. Már többször is probáltam de mindig ez a baj. Még nagyon kezdő vagyok szóval nem leszólni.
Nyers is? Mert van olyan süti, ami belül puha marad, folyékony, és az a normális. Pl. csokiszuflé, lávasüti.
Vagy túl magas hőfokon, túl gyorsan sütöd. Vagy tovább kell sütni.
Milyen sütiről van szó?
Tuproba.
Ha marad a tun, fapalcikan, fokpiszkalon (amit belenyomsz) folyekony teszta akkor meg nem jo. De ez tenyleg attól fugg mit sutsz. Torta piskotanal ez pl nagyon alap dolog hogy megkell szurni.
Egyebkent jol van beallitva a suto? Mert nem mindegy hogy also-felson sutod vagy legkeveresen pl.
Milyen sütiröl van szó? Mert vannak, amiknek éppen ilyennek kell lennie.
Írd/linkeld be a receptet, meg hogy hány fokon sütöd és mennyi ideig.
konkrétan milyen süti?
Piskóta?
Túl magas a hőfok valszeg...
Nézd csak, itt is írja!
" Akkor jó, ha a tetején már érezhető-látható a vékony réteg, ami elkezdett berepedezni. Óvatosan megnyomkodva még puha alatta, kicsit folyós is, minta nem sült volna meg. Na akkor ki vele!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!