Pörkölt készítéskor a serpenyőnek a tetejét kell használni, rá kell tenni mikor "rotyog" a pöri?
Figyelt kérdés
jún. 23. 09:45
1/10 anonim válasza:
Pörköltet nem serpenyőben készítünk, hanem lábasban vagy fazékban. Igen, én rá szoktam tenni a fedőt.
2/10 anonim válasza:
A pörköltet lábasban (mély edényben) szokás készíteni, és fedö alatt.
3/10 anonim válasza:
Én egyáltalán nem használok fedőt, ha pörköltet készítek.
4/10 anonim válasza:
A zaft mennyiségétől és állagától függően változtatom de csak kicsit számít az én véleményem ugyanis pasi vagyok! :)
5/10 A nagy Levin válasza:
Én egy-két kivétellel semmire nem rakok fedőt. Persze lehet rá tenni, de nem ettől lesz jó, vagy rossz.
6/10 anonim válasza:
Nem kell fedő, anélkül is lehet - anyám például soha nem rak rá -, én pedig mindig használok.
9/10 anonim válasza:
#8, tudjuk nagyon jól, hogy a pörkölt bográcsban készül, de hidd el, ha az összes edényed csak egy serpenyő lenne, te is abban főznél mindent.
10/10 anonim válasza:
#4-es válaszoló vagyok. Szerintem akkora butaság a serpenyővel, lábassal, fazékkal,bográccsal foglalkozni, lovagoltok a semmin. A kérdező azt kérdezte: fedővel vagy fedő nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!