Pörköltet lassú, vagy gyors tűzön kezdjük főzni?
Figyelt kérdés
jún. 23. 09:22
1/8 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy amikor már hozzá adtam a folyadékot akkor addig gyors/nagy lángon van ameddig el nem kezd forrni, utána csak minimális láng. Ha a hagyma és esetleg paprika/hús pirításra gondolszt a legelején akkor ott én szintén a gyors/nagylángot szoktam haszálni. De persze kinek mi.. nem hiszem, hogy kevésbé lessz rossz ha végig lassan csinálod, ha gyorson csinálod akkor max lesül, ha nem kevered elég gyakran. Akkor már lehet rossz.
3/8 anonim válasza:
* kevésbé lessz jó :D
Akartam mondani.
#1 voltam.
4/8 A nagy Levin válasza:
Én is úgy csinálom, mint az egyes annyi különbséggel, hogy én nem kicsi, hanem közepes lángon főzöm készre.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Több helyen is rákerestem és vegyesek a leírások. Kollégáim között is megoszlanak a vélemények. Én végig lassú tűzön szoktam készíteni.
jún. 23. 15:39
6/8 anonim válasza:
Nekem elektromos van, annak a legnagyobb fokozatát használom. De gázon v indukcióson az csak közepes lenne kb.
7/8 anonim válasza:
Amíg pirítod és kiadja a vizet mindenképp erős tűz ajánlott aztán ha felöntöd lehet kisebbre venni.
8/8 anonim válasza:
Várj egy kicsit, elszaladt a gyors lángom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!