Ha egy pogácsa-receptnél azt írják, hogy "lassú tűzön" az hány fokot jelenthet?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ez érdekes kérdés, nagyon jó lenne látni a receptet, mert a pogácsa sütésénél éppen az a fontos, hogy viszonylag gyorsan süljön, így a belseje puha marad, míg kívül szép piros, ropogós. A pogácsát 180 fokon szoktam sütni hőlégkeverésel.
Alacsonyabb hőfokon nagyon kiszárad szerintem.
De ez a „lassú tűzön" olyan régies kifejezés. Olyan érzésem van, hogy ez a recept még a fatüzelésű takaréktűzhely idejéből származik.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Keress inkább másik receptet, ez nem lesz jó!
HA gyors és finom pogácsát akarsz, akkor ezt csináld meg:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A 6-os vagyok. A belinkelt receptet többször megcsináltam, és tényleg jó. Emellett a recept sezrzöje igen tapasztalt, gyakorlott szakács, eddig minden, amit kipróbáltam töle, tökéletes lett.
A keregetést nem igazán javaslom, mert rengeteg rossz vagy legalább is nem igazán jó recept is van ott, és csak akkor éri meg, ha vagy van gyakorlatod, és ki tudod szúrni a hibásakat, vagy nem jelent problémát, ha nem sikerül és ki kell dobni az egészet.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
"37.5 dkg liszt. na itt én padlót fogtam ffi létemre"
Valószínűleg azért ennyi, mert az expressz instant élesztő ekkora mennyiségű liszthez elegendő. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!