Ha egy pogácsa-receptnél azt írják, hogy "lassú tűzön" az hány fokot jelenthet?
Ez érdekes kérdés, nagyon jó lenne látni a receptet, mert a pogácsa sütésénél éppen az a fontos, hogy viszonylag gyorsan süljön, így a belseje puha marad, míg kívül szép piros, ropogós. A pogácsát 180 fokon szoktam sütni hőlégkeverésel.
Alacsonyabb hőfokon nagyon kiszárad szerintem.
De ez a „lassú tűzön" olyan régies kifejezés. Olyan érzésem van, hogy ez a recept még a fatüzelésű takaréktűzhely idejéből származik.
Keress inkább másik receptet, ez nem lesz jó!
HA gyors és finom pogácsát akarsz, akkor ezt csináld meg:
A 6-os vagyok. A belinkelt receptet többször megcsináltam, és tényleg jó. Emellett a recept sezrzöje igen tapasztalt, gyakorlott szakács, eddig minden, amit kipróbáltam töle, tökéletes lett.
A keregetést nem igazán javaslom, mert rengeteg rossz vagy legalább is nem igazán jó recept is van ott, és csak akkor éri meg, ha vagy van gyakorlatod, és ki tudod szúrni a hibásakat, vagy nem jelent problémát, ha nem sikerül és ki kell dobni az egészet.
"37.5 dkg liszt. na itt én padlót fogtam ffi létemre"
Valószínűleg azért ennyi, mert az expressz instant élesztő ekkora mennyiségű liszthez elegendő. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!