Mit lehet csinálni az olyan pogácsával, ami sótlan lett? A tésztája ezt leszámitva tökéletes.
Szegény Kuka... Most vigasztalhatja őt a többi törpe, meg Hófehérke.
Komolyra fordítva: Csinálj hozzá sajtszószt. Az kellően sóssá tudja tenni, és még finom is. Esetleg ha türelmed van, meg is töltheted vele a pogácsák belsejét.
Életem első pogácsája nekem is ilyen lett.
Félbevágtam, megkentem fűszervajjal és úgy ettük, de a férjem szendvicsként ette szalámival.
Vagy a mártogatós is jó ötlet, amit írtak.
Te kérdezted tegnap, hogy fél kiló liszthez mennyi só kell egy pogácsába?
Remélem nem hitted el, hogy egy csipetnyi elég, és só nélkül is finom. 😉
A kérdésre válaszolva:
Én is megtölteném, készítenék egy kis sajtkrémet, félbe vágva betölteném és reszelt sajtba megforgatnám, hogy ne ragadjon.
A sajtkrém hozzávalói:
fél liter tej
8 dkg liszt
8 dkg reszelt sajt
10 dkg vaj
2 tojás
Ízlés szerint só
Elkészítése:
A hozzávalókat, a sajt és a vaj kivételével kikeverjük simára, és sűrűre főzzük. A tűzről levesszük,bele keverjük a reszelt sajtot és tovább keverjük. Amikor kihűlt jó habosra keverjük a vajjal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!