Mit lehet csinálni az olyan pogácsával, ami sótlan lett? A tésztája ezt leszámitva tökéletes.
Küldd el nekem, priviben megadom a postacímem. :-)
Ritka olyan ember van mint én, hogy alig igényli a sót, szóval én észre sem venném. Nekem bőven elég lenne, hogy utólag megsózom, és ennyi. Ettől független jól főzök, mert az ételeket nem a saját szájízem szerint sózom, mivel én ebben szerintem egy eléggé rendkívüli eset vagyok aki ennyire nem kívánja a sót, hanem a többiek elvárása szerint.
Egyszer én is jártam így. Még az volt a szerencse, hogy kicsiket csináltam, de magasakat. Félbevágtam és körméretre vágott sült bacont tettem a kettő közé és beleszúrtam egy fogpiszkálót, hogy ne essen szét. Igy könnyen fel lehetett venni. Még tetszett is a családnak a sok fogpiszkálós pogi.
Ha elég magas akkor akár kettőt is tehetsz bele :)
Füstölt bacon-t enyhén megmikrózod és belerakod a pogi közepébe, majd, ha valakivel megkóstoltatod, akkor azt mondod, hogy "amerikai pogácsa". :)
Úgysem tudja senki sem, hogy milyen az amerikai pogácsa. :)
Úgy látom még senki sem próbálta a sótlan pogit bacon-nal feldobni.
Kóstoljátok meg és utána lássuk változik e a vélemény.
Mikróban a bacon? Az a megszentségtelenítése...
Ha már bacon, akkor serpenyőben vagy grillserpenyőben piros ropogósra pirítva.
Mondod Te, aki még nem próbálta mikróban.
Itt az a lényeg, hogy a bacon sós levet eresszen.
Én rendszeresen csinálom mikróban. Sokszor reszelek rá sajtot és együtt mikrózom. Aztán jó friss kenyérrel eszem.
A nagyon frissen füstölt kolbászt is mikrózom. Nagyon fincsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!