Milyen èteleket főztök gyakran?
Figyelt kérdés
Ma mit főztetek?jún. 18. 18:44
1/7 anonim válasza:
Ma serpenyös krumplitál volt
Kevés ételt készítek gyakran, szeretjük a változatosságot, egy-egy étel évente max. 3-4-szer fordul elö.
2/7 anonim válasza:
Ma semmit, de nemrég csináltam rakott cukkinit és tejszínes tonhalas tésztát is. Én egyébként próbálok olyan ételeket készíteni amiben egészséges alapanyagok vannak, de sokszor az egyszerűségre törekszem, mert hétvégén van csak több időm.
3/7 anonim válasza:
Tésztát főzök leggyakrabban. Ma nem főztem.
4/7 Gál Gábor 2024 válasza:
párolt zöldségek hússal vagy tojással.
Ma brokkoli, karfiol, rizs és csirke volt.
5/7 anonim válasza:
Nem nagyon vannak fix kajáim, alapanyagokkal tervezek, amihez épp kedvem van, abból valamit összehozok.
6/7 anonim válasza:
A rakottasokat nagyon szeretjük, gyakran készítem. (pl. rakott zöldbab, rakott karfiol, rakott kel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!