Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » T i nem tesztek cukrot a...

T i nem tesztek cukrot a palacsinta tésztájába?

Figyelt kérdés

Eddig akárhány receptet néztem, a nagy részükbe egyáltalán nem tesznek cukrot. Így viszotn teljesen ízetlen, "papaírízű" a palacsinta.

Én szeretem ha tésztájának is van egy kis édes íze.

Kipróbáltam egy kevés cukorral. Sokkal jobb! Nem értem, ezt miért hagyják ki belőle... Ti hogy készítitek?


máj. 24. 16:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
37%
Úgy a legfinomabb, ha a tésztában csak só van, és a töltelék meg édes - a sós-édes együtt alkotja a gasztroorgazmust.
júl. 3. 22:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!