T i nem tesztek cukrot a palacsinta tésztájába?
Figyelt kérdés
Eddig akárhány receptet néztem, a nagy részükbe egyáltalán nem tesznek cukrot. Így viszotn teljesen ízetlen, "papaírízű" a palacsinta.
Én szeretem ha tésztájának is van egy kis édes íze.
Kipróbáltam egy kevés cukorral. Sokkal jobb! Nem értem, ezt miért hagyják ki belőle... Ti hogy készítitek?
máj. 24. 16:40
21/21 anonim válasza:
Úgy a legfinomabb, ha a tésztában csak só van, és a töltelék meg édes - a sós-édes együtt alkotja a gasztroorgazmust.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!