T i nem tesztek cukrot a palacsinta tésztájába?
Figyelt kérdés
Eddig akárhány receptet néztem, a nagy részükbe egyáltalán nem tesznek cukrot. Így viszotn teljesen ízetlen, "papaírízű" a palacsinta.
Én szeretem ha tésztájának is van egy kis édes íze.
Kipróbáltam egy kevés cukorral. Sokkal jobb! Nem értem, ezt miért hagyják ki belőle... Ti hogy készítitek?
máj. 24. 16:40
11/21 anonim válasza:
Kristály és vaníliás cukrot is teszek bele
12/21 anonim válasza:
Cukor nélkül eladásra érdemes csinálni. :) Olcsóbb, és nem ragad, a vevő meg örüljön, hogy kap...
Saját részre természetesen teszünk bele cukrot, hogy a tészta maga is jó legyen.
13/21 anonim válasza:
vaniliás cukrot és sima cukrot is teszek bele ės nem ég le elenben finom ize lesz ja ės nem olaj sütöm hanem vajat teszek a palacsinta sütöbe .
14/21 anonim válasza:
"És töltelék nélkül is esszük a palacsintát, így nem árt ha alapból van íze."
Ha nincs íze cukor nélkül, akkor valamit nagyon xarul csinálsz
15/21 anonim válasza:
Nem tudom hol olvastad de a legtöbb receptben van cukor is
16/21 anonim válasza:
Én kifejezetten utálom, ha édes a palacsintatészta.
17/21 anonim válasza:
Sosem teszek bele cukrot, mivel a barátom édesen, én meg sósan eszem.
18/21 anonim válasza:
Én csak egy kicsi cukrot teszek, hogy szép színe legyen. Igyekszem nem édesre csinálni, mert a maradékot másnap jobban szeretem sós töltelékkel, sajttal átsütve fogyasztani. Édes töltelékkel csak frissen szeretem.
19/21 anonim válasza:
A Balatonon szoktam palacsintazoban sütni. Ott tanultam, hogy nem t3szunk bele cukrot, hanem sót. Sokkal jobban kihozza az édes töltelék ízét és nem ég le a palacsinta sütés közben. Mert a cukor eg mindig oda a palacsintaban
20/21 A kérdező kommentje:
Nem szoktam odaégetni cukorral sem. És mi esszük töltelék nélkül is.
máj. 30. 18:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!