Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » T i nem tesztek cukrot a...

T i nem tesztek cukrot a palacsinta tésztájába?

Figyelt kérdés

Eddig akárhány receptet néztem, a nagy részükbe egyáltalán nem tesznek cukrot. Így viszotn teljesen ízetlen, "papaírízű" a palacsinta.

Én szeretem ha tésztájának is van egy kis édes íze.

Kipróbáltam egy kevés cukorral. Sokkal jobb! Nem értem, ezt miért hagyják ki belőle... Ti hogy készítitek?


máj. 24. 16:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
Kristály és vaníliás cukrot is teszek bele
máj. 25. 00:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/21 anonim ***** válasza:
31%

Cukor nélkül eladásra érdemes csinálni. :) Olcsóbb, és nem ragad, a vevő meg örüljön, hogy kap...

Saját részre természetesen teszünk bele cukrot, hogy a tészta maga is jó legyen.

máj. 25. 05:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
vaniliás cukrot és sima cukrot is teszek bele ės nem ég le elenben finom ize lesz ja ės nem olaj sütöm hanem vajat teszek a palacsinta sütöbe .
máj. 25. 05:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/21 anonim ***** válasza:
29%

"És töltelék nélkül is esszük a palacsintát, így nem árt ha alapból van íze."


Ha nincs íze cukor nélkül, akkor valamit nagyon xarul csinálsz

máj. 25. 06:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/21 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom hol olvastad de a legtöbb receptben van cukor is
máj. 25. 08:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/21 anonim ***** válasza:
55%
Én kifejezetten utálom, ha édes a palacsintatészta.
máj. 25. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/21 anonim ***** válasza:
21%
Sosem teszek bele cukrot, mivel a barátom édesen, én meg sósan eszem.
máj. 26. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/21 anonim ***** válasza:
Én csak egy kicsi cukrot teszek, hogy szép színe legyen. Igyekszem nem édesre csinálni, mert a maradékot másnap jobban szeretem sós töltelékkel, sajttal átsütve fogyasztani. Édes töltelékkel csak frissen szeretem.
máj. 26. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
A Balatonon szoktam palacsintazoban sütni. Ott tanultam, hogy nem t3szunk bele cukrot, hanem sót. Sokkal jobban kihozza az édes töltelék ízét és nem ég le a palacsinta sütés közben. Mert a cukor eg mindig oda a palacsintaban
máj. 30. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem szoktam odaégetni cukorral sem. És mi esszük töltelék nélkül is.
máj. 30. 18:34
1 2 3

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!