Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zománcozott öntöttvas lábast...

Zománcozott öntöttvas lábast és serpenyőt vettem, ezeket is ajánlott először zsiradékkal bekenni és sütőben kiégetni?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak a sima (tehát nem zománcozott) öntöttvasra érvényes?
tegnap 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
A sima öntöttvasat sem zsiradékkal kell kezelni, hanem olajjal és nem sütőben, hanem a lángon.
tegnap 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell már ilyeneket csinálni csak vigyázz hogy szárazon rakd el.
tegnap 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem, a zománcossal nincs semmi ilyen teendőd.
tegnap 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Zománcosat dehogyis kell.
ma 06:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Emberejky a zománcosat ha kizsírozza/lajozza és fehevíti, akkor tönkreteszi az edényt ne legyetek már hülyék. Tönkre tetetitek vele az edényt. A zománc egy végső bevonat, azt használat után elmosod, megszárítod és kész.

Csak buták vagytok, vagy rosszat is akartok szegény kérdezőnek?

ma 08:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
#5: Senki nem írta neki, hogy égesse ki, szövegértelmezés?
ma 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!