Zománcozott öntöttvas lábast és serpenyőt vettem, ezeket is ajánlott először zsiradékkal bekenni és sütőben kiégetni?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak a sima (tehát nem zománcozott) öntöttvasra érvényes?tegnap 11:46
1/6 anonim válasza:
A sima öntöttvasat sem zsiradékkal kell kezelni, hanem olajjal és nem sütőben, hanem a lángon.
2/6 anonim válasza:
Nem kell már ilyeneket csinálni csak vigyázz hogy szárazon rakd el.
3/6 anonim válasza:
Nem, a zománcossal nincs semmi ilyen teendőd.
5/6 anonim válasza:
Emberejky a zománcosat ha kizsírozza/lajozza és fehevíti, akkor tönkreteszi az edényt ne legyetek már hülyék. Tönkre tetetitek vele az edényt. A zománc egy végső bevonat, azt használat után elmosod, megszárítod és kész.
Csak buták vagytok, vagy rosszat is akartok szegény kérdezőnek?
6/6 anonim válasza:
#5: Senki nem írta neki, hogy égesse ki, szövegértelmezés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!