Padlizsánkrém ügy! A magokat ki kell szedni a megsült padlizsánból?
Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 21:50
1/10 anonim válasza:
nem, simán lehúzod a bőrét és összemixeled vagy össze darabolod
2/10 anonim válasza:
Nem kell. Alaposan nyomkodd ki egy szűrőn a levét, és botmixerrel nyomd össze pépesre a hagymával. Utána mehet bele a többi cucc.
3/10 anonim válasza:
Minek kell a levét kinyomkodni???
4/10 anonim válasza:
Ahogy az első írta: sütés után csak lehúzod a bőrét (van aki félbevágja és egy kanállal kikaparja, kinek mi a kényelmesebb) és már készülhet is a krém. Nem kell semmit kiválogatni, főleg nem kinyomkodni belőle.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. okt. 29. 08:33
6/10 anonim válasza:
Én jártam már, úgy, hogy elég nagy magok voltak benne, akkor kiszedtem. A levét pedig azért szokták lecsöpögtetni, hogy ne legyen keserű.
7/10 anonim válasza:
Azért kell kinyomkodni a levét, mert úgy lesz igazán jó sűrű, krémes.
8/10 anonim válasza:
ha házilag készíted a majonézt és robotgéppel akkor a lé kinyomkodása nélkül is sűrű, krémes lesz
9/10 anonim válasza:
Nem majonézről van szó, hanem padlizsánkrémről.
10/10 anonim válasza:
padlizsánkrémbe mi rakunk majonézt meg hagymát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!