Palacsintatésztában/orly tésztában sütött ételeket sütőben hogyan lehet elkészíteni?
Először is kérek mindenkit, fogadja el, hogy most sütőben kell készíteni, serpenyöben, olajban nem lehetséges (egészségügyi okok miatt).
A problémám a következő: ha a tésztába bemártom az ételt, a sütőben szétfolyik a tepsiben a tészta, és mire megsülne, az alja odaragad, amit utána alig lehet elmosogatni. Sok különbözö receptet próbáltam, de az eredmény mindig ugyanaz, ezért gondolom, nem a recept a gond, hanem valami a technológiával.
A neten talált receptekben, videókban meg szépen rajta marad a tészta, és nem sül le semmi az aljára.
Aki szokott ilyen módon sütni valamiket, segítsen, mi lehet a probléma!
Előre köszönöm, ha segít valaki.
A muffinforma nem igazán megoldás, mert akkor a forma alján gyülik össze a lefolyt tészta.
De köszi a válaszokat.
Köszi!
Azért érdekelne, hogy lehet szépre is csinálni, nem csak finomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!